Oteller Description

Medine’de Mescid-i Nebevî’nin hemen önünde yer alan zengin biçimde dekore edilmiş bu tasarım otel, sofistike ve manevi bir atmosfer yaymaktadır. Shaza’nın füzyon yemekleri servis eden 2 restoranında da açık mutfak bulunmaktadır.

Shaza Al Madina’nın samimi iç mekanları, özel tasarım Mısır fenerlerinin ışığıyla loş bir şekilde aydınlatılmaktadır. Otelin duvarları, geleneksel Arap tasarımlarıyla ünlü Soraya Sanders tarafından dekore edilmiştir. Tüm odalarda düz ekran TV, minibar ve özel banyo bulunmaktadır.

Shalimar Lounge’de taze ve yaratıcı yemek çeşitlerini deneyebilirsiniz. Konuklar Kuzey Afrika, Arap ve Güneydoğu Asya lezzetlerinin eşsiz bir karışımını sunan havadar Arabesque Restaurant’ın keyfini çıkarabilirler.

Shaza Al Madina’nın şık odaları huzur verici bir atmosfere sahiptir. Her birinde ev yapımı şekerler ve özel Türk çay seti bulunmaktadır.

Shaza Al Madina Hotel, Medine Havaalanı’na (Prince Mohammed Airport) 13 km mesafededir. Konuklar otel bünyesindeki ücretsiz özel otoparktan doluluk durumuna bağlı olarak yararlanabilirler.